Tuesday 18 May 2010

Δεύτερη συνάντηση με θέμα το homeschooling

Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση με θέμα το homeschooling, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της Αθηνάς Σωτηροπούλου και του Ματίας Βέγκερ, στην οδό Όθωνος 99, στην Κηφισιά, στις 29 Μαϊου, στις 5.30 μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην Αθηνά Σωτηροπούλου στο 210-8085211 ή να στείλετε email στο chloegreen8-edu@yahoo.com.
Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

4 comments:

  1. Γειά σας ,λέγομαι .Εχω ένα γιο 12 ετών .Γεννήθηκε με υψηλή ατρησία ορθού και μερική δυσπλασία ιερού.Αυτό σημαίνει ότι έχει από τότε ακράτεια και κύστης και εντερου.Φανταστήτε τι τραβάω τόσα χρόνια για να είναι εντάξει στο σχολείο του .Είχαμε πολλές φορές "ατυχήματα" .Θα προτιμούσα πάντως αν γινόταν να εκπαιδευτεί στο σπίτι. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Πέρνει χαρτί κανονικά ?

    ReplyDelete
  2. Γεια σου Μάγδα,

    Επειδή εμείς κοιτάμε το πώς θα γίνει η κατ'οίκον εκπαίδευση νόμιμη για όλους, δεν έχουμε κοιτάξει τα κριτήρια με τα οποία νομιμοποιείται. Απ'όσο διαβάζουμε πάντως στο διαδίκτυο:
    "Η υπηρεσία κατ'οίκον εκπαίδευσης προσφέρεται σε μαθητές με προβλήματα υγείας, μετά από αίτημα του γονιού ή του διευθυντή του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής.
    Το αίτημα αυτό, το οποίο πρέπει να συνοδεύεται από ιατρικά πιστοποιητικά και βεβαιώσεις, κατατίθεται στην Επαρχιακή Επιτροπή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΕΕΑΕ) η οποία αξιολογεί την περίπτωση και εισηγείται το ατομικό πρόγραμμα του παιδιού."
    Κοίτα και αυτό το Link:
    http://www.eoede.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=228:2008-12-24-10-19-09&catid=78:news-teacher&Itemid=73

    ReplyDelete
  3. Πάλι το έχασα...
    Στην τρίτη συνάντηση ελπίζω να είμαι κι εγώ εκεί.Αυτό το έχετε δεί;

    http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=40177

    ReplyDelete
  4. γεια σας!
    κανουμε homeschooling με τον γιο μας.
    μας αρέσει πάρα πολύ!
    αν μπορουμε να βοηθησουμε και να συμμετεχουμε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
    ευχαριστώ!
    μαρια

    ReplyDelete